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アイテム
新給食実習室を使用した給食管理実習における衛生管理の検討 : 大量調理施設衛生管理マニュアルとの比較
https://suzuka.repo.nii.ac.jp/records/1851
https://suzuka.repo.nii.ac.jp/records/18511372bbc3-22d1-4e80-b1d9-6963518ebd36
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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KJ00008701439.pdf (3.6 MB)
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2016-12-26 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 新給食実習室を使用した給食管理実習における衛生管理の検討 : 大量調理施設衛生管理マニュアルとの比較 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Examination of the hygiene supervision by Food Service Management Practice in New Food Service Management Room : Comparison with "Manual for Hygiene Management at Large-scale Food Preparation Facilities" | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA12199071 | |||||
論文名よみ | ||||||
タイトル | シン キユウシヨクジツシユウシツ ヲ シヨウ シタ キユウシヨク ジツシユウ ニ オケル エイセイ カンリ ノ ケントウ : タイリヨウ チヨウリ シセツ エイセイ カンリ マニユアル トノ ヒカク | |||||
著者 |
梅原, 頼子
× 梅原, 頼子× 前澤, いすず× 三浦, 彩× 広瀬, 朱理× 福永, 峰子× UMEHARA, Yoriko× MAEZAWA, Isuzu× MIURA, Aya× HIROSE, Akari× FUKUNAGA, Mineko |
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著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿短期大学 | |||||
著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿短期大学 | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Suzuka Junior College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Suzuka Junior College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Suzuka Junior College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Suzuka Junior College | |||||
著者所属(英) | ||||||
言語 | en | |||||
値 | Suzuka Junior College | |||||
記事種別(日) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 論文 | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | In order to examine whether sufficient instruction was completed, hygiene supervision and accident prevention were compared with the manual by food service management practice in new food service management room. As a result, it became clear that the consciousness of a work area and the consciousness ofprevention of cross contamination were insufficient. Things important in order to raise the consciousness of zoning are classification by color of a zone or an instrument, and manual preparation. In addition, repair of a door, installation of curtain, cleaning of a ceiling, and extermination of a rat are required for hygiene supervision. Although it is impossible to carry all out as a manual, I think that we would like to strive to be able to study hygiene supervision equivalent to carrying out with the actual possible institution. | |||||
書誌情報 |
鈴鹿短期大学紀要 en : Journal of Suzuka Junior College 巻 33, p. 85-101, 発行日 2013-03-01 |
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表示順 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 8 | |||||
アクセション番号 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | KJ00008701439 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 13450085 |