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日本食品標準成分表に見る食品分析技術の変化
https://suzuka.repo.nii.ac.jp/records/1683
https://suzuka.repo.nii.ac.jp/records/1683ef41dabf-493f-4cdb-a21b-6f772856a708
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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KJ00005175595.pdf (598.4 kB)
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2016-12-26 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | 日本食品標準成分表に見る食品分析技術の変化 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Changes on Food Analysis Technique in the Standard Tables of Food Composition in Japan | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
雑誌書誌ID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11450911 | |||||
著者 |
久保, さつき
× 久保, さつき× KUBO, Satsuki |
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著者所属(日) | ||||||
値 | 鈴鹿国際大学短期大学部 | |||||
抄録(英) | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | I made a comparison between the Standard Tables of Food Composition in Japan fifth and forth revised edition in order to comprehend the latest food analysis technique. There was no change in analysis technique for water, protein, lipid, carbohydrates, and ash. On analysis technique for Fe, atomic absorption spectrometry was added to absorption spectrophotometry. On analysis technique for retinol, carotene, vitamin B_1, B_2, and C, fluorescence analysis and spectrophotometric analysis changed to high performance liquid chromatography. | |||||
書誌情報 |
鈴鹿国際大学短期大学部紀要 en : Journal of Suzuka International University Junior College 巻 24, p. 1-9, 発行日 2004-01-01 |
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表示順 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | 4 | |||||
アクセション番号 | ||||||
内容記述タイプ | Other | |||||
内容記述 | KJ00005175595 | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||
収録物識別子 | 13450085 |